Att skriva en bok

Det är vad jag och min gäst författaren och manusutvecklaren Kristina Suomela pratar om i detta samtal. Kristina har skrivit flera egna böcker och driver sitt eget bokförlag Miramir från Schweiz där hon bor. Det är böcker som handlar om allt från att leva livet fullt ut till romance, skräck och häxkonster. Om du vill skriva en egen bok så börja med att lyssna in detta samtal. Kristina berättar hur man går till väga och hur hon som manusutvecklare, förläggare och lektor kan ge stöd och hjälp i din skrivprocess. Du börjar med att skriva. Tillsammans, kapitel för kapitel utvecklar ni ditt manus och jobbar fram det till din egen bok. Du kan också få hjälp med att skriva din bok fullt ut, du kan använda Kristina som spökskrivare. Hon brinner verkligen för att hjälpa andra att få genomfört sin dröm, att ge ut sin egen bok.

Rekommenderade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *