Så vansinnigt glad över det här manuset som Kristina på Din manusutvecklare hjälpte mig med. Jag fick omarbeta manuset efter hennes ovärderliga och proffsiga hjälp tillsammans med stöd och pepp tills förlaget sa JA! Sanna Juhlin författare till bland annat ”Hemliga trean” och ”Södervikens mysterier”

Jag är supernöjd med Kristinas tjänster. Hon jobbar snabbt och effektivt och ger begriplig freedback som gör att arbetet leder framåt.  Nina Jansdotter (författare, influencer, journalist)

Jag är glad och tacksam att jag har kommit i kontakt med dig! Din respons är snabb och otroligt peppande! Det är först efter dit utlåtande som jag tror på mitt manus och det är roligt att redigera och resultatet är tydligt! Genom din respons har jag kommit flera steg framåt i mitt skrivande. / Carina Hult

Kristina Suomela är en säker skrivcoach. Hon prickade in konstigheterna utan problem och gav samtidigt beröm så jag fick självförtroende i mitt skrivande.
/ Sophie Olsson

Jag är mycket nöjd med ditt arbete. Jag har fått mycket positiva reaktioner från flera reportrar av dagstidningar som tycket att boken var mycket professionellt skriven.
/ Savo Vidovic författare till Savos vandring.